Seria Avalon este o excelenta solutie pentru a beneficia de efectele hidroterapiei. Poti alege intre diferitele modele , forme si dimensiuni. Elimina tensiunea si reintinereste muschii obositi prin intermediul jeturilor puternice ce tintesc zonele cheie. Aseaza-te confortabil si relaxeaza-ti capul pe tetierele confortabile si admira frumusetea si durabilitatea jeturilor din inox. Spa-rile Avalon includ sitemul inovatic Kool Seat, care iti permite sa te aclimatizezi la diferitele temperaturi in timpul intrarii si iesirii din spa. Beneficiara a unor diverse premii, seria Avalon va invita sa beneficiati de experienta Calspas in fiecare zi a anului. Alege sa-ti petreci timpul in spa-urile Avalon puse la dispozitie de Reve.

 

A515

Completati formularul de mai jos si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp pentru a vi se oferi asistenta in achizitionarea acestui SPA. Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Comanda

Invita-ti cativa prieteni sau rudele la o petrecere in acest spa pentru 3 persoane. Economia spatiului si luxul se intalnesc in modelul A515. Utilizatorii se vor bucura de confortul tetierelor incluse. Posesorii acestui model vor aprecia si jeturile din inox, precum si ozonatorul standard.

Categorie: Supraterane
Dimensiuni: 163 x 213 x 81 cm
Capacitate: 1230 litri
Masa proprie: 272 kg
Masa cu apa: 1500 kg
Numar locuri: 3 persoane
Material cuva: Acril Standard
Panou digital: 6205
Sisteme siguranta: Nu
Pompe: 1 x 5 CP
Alimentare: 220 V
Numar jeturi: 15 - inox (Spoke)
Tipuri jeturi: 9 x Euro Jets EW
5 x Maxi Flow Jets MFW
1 x Ozone Jet
Iluminare: Da - 12 V
Alta iluminare: Optional
Valve control aer: 1
Valve apa: Nu
Filtru: Bio-Clean 50
Cascada: Optional
Blower: Optional
Fittinguri: 2 inch
Incalzitor electric: 2,5 kW
Tetiere: 3
Sistem audio: Nu
TV: Nu
Scurgere: Da
Tratare apa: Ozonator Cal-Quest 2000
Panou spa: Cal Preferred
Structura spa: Lemn tratat
Tava spa: Standard
Acoperitoare: Basic
Garantie: 3 ani
 
TL TR BL BR