Seria Avalon este o excelenta solutie pentru a beneficia de efectele hidroterapiei. Poti alege intre diferitele modele , forme si dimensiuni. Elimina tensiunea si reintinereste muschii obositi prin intermediul jeturilor puternice ce tintesc zonele cheie. Aseaza-te confortabil si relaxeaza-ti capul pe tetierele confortabile si admira frumusetea si durabilitatea jeturilor din inox. Spa-rile Avalon includ sitemul inovatic Kool Seat, care iti permite sa te aclimatizezi la diferitele temperaturi in timpul intrarii si iesirii din spa. Beneficiara a unor diverse premii, seria Avalon va invita sa beneficiati de experienta Calspas in fiecare zi a anului. Alege sa-ti petreci timpul in spa-urile Avalon puse la dispozitie de Reve.

 

A526

Completati formularul de mai jos si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp pentru a vi se oferi asistenta in achizitionarea acestui SPA. Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Comanda

Ideal pentru intrunirile intime, acest model de spa suprateran este dotat cu 26 jeturi pentru hidroterapie. Echipat cu 3 tetiere, A526 reprezinta propriul centru de masaj. Dotat cu un sistem explusiv de pompe Booster, acest spa va asigura o cada curata si pregatita pentru utilizare in orice moment.

Categorie: Supraterane
Dimensiuni: 163 x 213 x 81 cm
Capacitate: 1230 litri
Masa proprie: 272 kg
Masa cu apa: 1500 kg
Numar locuri: 3 persoane
Material cuva: Acril Standard
Panou digital: 6205
Sisteme siguranta: Nu
Pompe: 1 x 5 CP
Alimentare: 220 V
Numar jeturi: 26 - inox (Spoke)
Tipuri jeturi: 12 x Micro Flow Jets mfw
4 x Neck Jets NW
9 x Euro Jets EW
1 x Ozone Jet
Iluminare: Da - 12 V
Alta iluminare: Optional
Valve control aer: 2
Valve apa: 1
Filtru: Bio-Clean 50
Cascada: Optional
Blower: Optional
Fittinguri: 2 inch
Incalzitor electric: 2,5 kW
Tetiere: 3
Sistem audio: Nu
TV: Nu
Scurgere: Da
Tratare apa: Ozonator Cal-Quest 2000
Panou spa: Cal Preferred
Structura spa: Lemn tratat
Tava spa: Standard
Acoperitoare: Basic
Garantie: 3 ani
 
TL TR BL BR