Seria Avalon este o excelenta solutie pentru a beneficia de efectele hidroterapiei. Poti alege intre diferitele modele , forme si dimensiuni. Elimina tensiunea si reintinereste muschii obositi prin intermediul jeturilor puternice ce tintesc zonele cheie. Aseaza-te confortabil si relaxeaza-ti capul pe tetierele confortabile si admira frumusetea si durabilitatea jeturilor din inox. Spa-rile Avalon includ sitemul inovatic Kool Seat, care iti permite sa te aclimatizezi la diferitele temperaturi in timpul intrarii si iesirii din spa. Beneficiara a unor diverse premii, seria Avalon va invita sa beneficiati de experienta Calspas in fiecare zi a anului. Alege sa-ti petreci timpul in spa-urile Avalon puse la dispozitie de Reve.

 

A534

Completati formularul de mai jos si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp pentru a vi se oferi asistenta in achizitionarea acestui SPA. Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Comanda

Daca cauti sa cumperi un spa, sau sa inlocuiesti un model mai vechi cu unul nou, acesta poate fi spa-ul cautat. Modelul prezentat poate acomoda pana la 3 persoane. Cele 34 jeturi precise impreuna cu cele 3 tetiere vor topi stresul zilnic si tensiunea de peste zi. Pozitia intinsa este perfecta pentru o escapada in relaxare.

Categorie: Supraterane
Dimensiuni: 163 x 213 x 81 cm
Capacitate: 1230 litri
Masa proprie: 272 kg
Masa cu apa: 1500 kg
Numar locuri: 3 persoane
Material cuva: Acril Standard
Panou digital: 6205
Sisteme siguranta: Nu
Pompe: 2 x 5 CP
Alimentare: 220 V
Numar jeturi: 34 - inox (Spoke)
Tipuri jeturi: 16 x Micro Flow Jets mfw
4 x Neck Jets NW
13 x Euro Jets EW
1 x Ozone Jet
Iluminare: Da - 12 V
Alta iluminare: Optional
Valve control aer: 2
Valve apa: 1
Filtru: Bio-Clean 50
Cascada: Optional
Blower: Optional
Fittinguri: 2 inch
Incalzitor electric: 2,5 kW
Tetiere: 3
Sistem audio: Nu
TV: Nu
Scurgere: Da
Tratare apa: Ozonator Cal-Quest 2000
Panou spa: Cal Preferred
Structura spa: Lemn tratat
Tava spa: Standard
Acoperitoare: Basic
Garantie: 3 ani
 
TL TR BL BR