Fa primii pasi in distractia dintr-un spa. Spa-urile de familie sunt locuri excelente de reintalnire cu cei dragi si iti vor aduce intotdeauna amintiri placate. Pentru prima data, posesorii de case pot adauga o sursa de distractie si confort la un pret imbatabil. Familiile se vor bucura de spatioasele spa-uri in care pot intra pana la 6 persoane. Posesorii de spa ce-si doresc petreceri private vor savura sezlongurile care sunt dotate cu jeturi pentru tot trupul, inclusive zona de picioare. Spa-urile Family reprezinta o excelenta introducere in lumea hidroterapiei fara pereche. Uda-ti picioarele alaturi de perfectul raport pret / calitate alaturi de Calspas si Reve. Toate clipele petrecute in familie se vor transforma in amintiri de neuitat alaturi de seria Family 2.

 

FII515R

Completati formularul de mai jos si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp pentru a vi se oferi asistenta in achizitionarea acestui SPA. Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Comanda

Vrei ca oaspetii tai sa barfeasca cand intra in casa ta? Atunci ar trebui sa arunci o privire asupra acestor modele de spa interioare sau exterioare. Modelul FII515R are o forma clasica rotunda si poate capacita 4 persoane. Model perfect pentru a te relaxa alaturi de prietenii tai. Pentru prima data cei ce-si doresc un spa, au posibilitatea achizitionarii unei cazi la un pret excelent.

Categorie: Supraterane
Dimensiuni: R 198 x 91 cm
Capacitate: 1136 litri
Masa proprie: 159 kg
Masa cu apa: 1295 kg
Numar locuri: 4 persoane
Material cuva: Acril Basic
Panou digital: 6205
Sisteme siguranta: Nu
Pompe: 1 x 5 CP
Alimentare: 220 V
Numar jeturi: 15
Tipuri jeturi: 10 x Euro Directional - Six Spoke (ED)
5 x Neck Jets MNW
Iluminare: Da - 12 V
Alta iluminare: Optional
Valve control aer: Nu
Valve apa: Nu
Filtru: Bio-Clean 50
Cascada: Optional
Blower: Optional
Fittinguri: 2 inch
Incalzitor electric: 2,5 kW
Tetiere: Nu
Sistem audio: Nu
TV: Nu
Scurgere: Da
Tratare apa: Optional
Panou spa: Cal Preferred
Structura spa: Lemn tratat
Tava spa: Standard
Acoperitoare: Basic
Garantie: 3 ani
 
TL TR BL BR