Fa primii pasi in distractia dintr-un spa. Spa-urile de familie sunt locuri excelente de reintalnire cu cei dragi si iti vor aduce intotdeauna amintiri placate. Pentru prima data, posesorii de case pot adauga o sursa de distractie si confort la un pret imbatabil. Familiile se vor bucura de spatioasele spa-uri in care pot intra pana la 6 persoane. Posesorii de spa ce-si doresc petreceri private vor savura sezlongurile care sunt dotate cu jeturi pentru tot trupul, inclusive zona de picioare. Spa-urile Family reprezinta o excelenta introducere in lumea hidroterapiei fara pereche. Uda-ti picioarele alaturi de perfectul raport pret / calitate alaturi de Calspas si Reve. Toate clipele petrecute in familie se vor transforma in amintiri de neuitat alaturi de seria Family 2.

 

FII520B

Completati formularul de mai jos si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp pentru a vi se oferi asistenta in achizitionarea acestui SPA. Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Comanda

Spa-ul 520B inseamna distractie pentru toata familia. Cele doua locuri conturate formeaza un loc perfect pentru o barfa intre prieteni. Cada este dotata si cu un loc intins (sezlong) dotat cu jeturi ce tintesc punctele cheie ale corpului. Mai mult decat atat, apa ta este in permanenta curata cu ajutorul filtrului Bio-Clean.

Categorie: Supraterane
Dimensiuni: 137 x 198 x 79 cm
Capacitate: 473 litri
Masa proprie: 159 kg
Masa cu apa: 632 kg
Numar locuri: 3 persoane
Material cuva: Acril Basic
Panou digital: 6205
Sisteme siguranta: Nu
Pompe: 1 x 5 CP
Alimentare: 220 V
Numar jeturi: 20
Tipuri jeturi: 4 x Polystorm Directional - 6 spoke (PSD)
11 x Euro Less Eyeball (ELE)
5 x Micro Flow Directional - Six Spoke (mfc)
Iluminare: Da - 12 V
Alta iluminare: Optional
Valve control aer: Nu
Valve apa: Nu
Filtru: Bio-Clean 50
Cascada: Nu
Blower: Optional
Fittinguri: 2 inch
Incalzitor electric: 2,5 kW
Tetiere: Nu
Sistem audio: Nu
TV: Nu
Scurgere: Da
Tratare apa: Optional
Panou spa: Cal Preferred
Structura spa: Lemn tratat
Tava spa: Standard
Acoperitoare: Basic
Garantie: 3 ani
 
TL TR BL BR