Vrei sa te simti mai sanatos, sa cresti nivelul de energie si sa-ti imbunatatesti modul de viata? Atunci Seria Ultimate Fitness Spas este tot ce ai nevoie. Expertii considera ca exercitiul regulat este benefic trupului si sufletului. Prin gimnastica repetata poti imbunatati sistemul cardiovascular, poti reduce riscul de imbolnavire, poti creste tonusul muscular si te poti echilibra. Totusi, pentru multe persoane vizita la o sala de gimnastica este problematica din multe motive. Alaturi de spa-urile Ultimate Fitness poti avea propria ta sala de gimnastica in propria gradina. Aportul de sanatate si distractie vor deveni rutina pentru fiecare zi, trupul si mintea se vor elibera de stres, iar la final va exista un singur castigator. Chiar tu.

 

F2400

Completati formularul de mai jos si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp pentru a vi se oferi asistenta in achizitionarea acestui SPA. Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Comanda

Bucura-te de beneficiile unei piscine atunci cand pretul si spatiul sunt probleme importante. Inotatorii mai putin experimentati sau cei care fac gimnastica de recuperare se vor bucura de senzatia usoara a jeturilor. Spa-ul F2400 este ideal pentru invatarea inotului precum si pentru exercitiile acvatice de amatori.

Categorie: Supraterane
Dimensiuni: 244 x 429 x 132 cm
Capacitate: 7571 litri
Masa proprie: 726 kg
Masa cu apa: 8297 kg
Numar locuri: 5 persoane
Material cuva: Acril Altair Plus
Panou digital: 6205
Sisteme siguranta: Nu
Pompe: 2 x 5 CP
Alimentare: 220 V
Numar jeturi: 24 - inox
Tipuri jeturi: 3 x Storm Jets CXLW
9 x Micro Flow Jets mfw
8 x Euro Jets EW
2 x Whirlpool Jets WW
2 x Neck Jets MNW
Iluminare: Da - 12 V
Alta iluminare: Optional
Valve control aer: 4
Valve apa: Nu
Filtru: Bio-Clean 150
Cascada: 2 (Vertical)
Blower: Nu
Fittinguri: 2 inch
Incalzitor electric: 2,5 kW
Tetiere: 4
Sistem audio: Optional
TV: Nu
Scurgere: 3
Tratare apa: Ozonator Cal-Quest 3000
Panou spa: Cal Preferred
Structura spa: Lemn tratat
Tava spa: Standard
Acoperitoare: Deluxe
Garantie: 3 ani
 
TL TR BL BR