Vrei sa te simti mai sanatos, sa cresti nivelul de energie si sa-ti imbunatatesti modul de viata? Atunci Seria Ultimate Fitness Spas este tot ce ai nevoie. Expertii considera ca exercitiul regulat este benefic trupului si sufletului. Prin gimnastica repetata poti imbunatati sistemul cardiovascular, poti reduce riscul de imbolnavire, poti creste tonusul muscular si te poti echilibra. Totusi, pentru multe persoane vizita la o sala de gimnastica este problematica din multe motive. Alaturi de spa-urile Ultimate Fitness poti avea propria ta sala de gimnastica in propria gradina. Aportul de sanatate si distractie vor deveni rutina pentru fiecare zi, trupul si mintea se vor elibera de stres, iar la final va exista un singur castigator. Chiar tu.

 

F854

Completati formularul de mai jos si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp pentru a vi se oferi asistenta in achizitionarea acestui SPA. Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Comanda

Modelul F854 este primul model de fitness spa de 244 cm. Iubitorii de gimnastica, vor putea acum sa faca miscare in propriul spa. Cel mai importanta, F854 reduce sansele de ranire si totodata durerea din muschi, prin cele 54 jeturi din dotare ce incalzesc muschii inainte de miscare si respectiv ii racesc dupa efectuarea efortului fizic.

Categorie: Supraterane
Dimensiuni: 244 x 244 x 132 cm
Capacitate: 2461 litri
Masa proprie: 680 kg
Masa cu apa: 5443 kg
Numar locuri: 5 persoane
Material cuva: Acril Altair Plus
Panou digital: 8005
Sisteme siguranta: Nu
Pompe: 3 x 5 CP
Alimentare: 220 V
Numar jeturi: 54 - inox
Tipuri jeturi: 7 x Storm (CXLW)
5 x Sure Flow SFW
32 x Euro Jets EW
6 x Whirlpool Jets WW
4 x Maxi Flow Jets MFW
Iluminare: Da - 12 V
Alta iluminare: Optional
Valve control aer: 1
Valve apa: 5
Filtru: Bio-Clean 150
Cascada: 2 (Filtru + Verticala)
Blower: Nu
Fittinguri: Da
Incalzitor electric: 2,5 kW + 2,5 kW optional
Tetiere: 2
Sistem audio: Optional
TV: Nu
Scurgere: 3
Tratare apa: Ozonator Cal-Quest 3000
Panou spa: Cal Preferred
Structura spa: Lemn tratat
Tava spa: Standard
Acoperitoare: Deluxe
Garantie: 3 ani
 
TL TR BL BR