Seria Victory Xtreme este reprezentativa ca valoare pentru orice spa din industrie. Formele si dimensiunile diferite sunt propice pentru orice spatiu din casa sau gradina ta. Seria Victory este reprezentata de modele unice ce includ un intim spa de colt precum si variate configuratii de scaune ergonomice (semi-sezlonguri, sezlonguri pline sau scaune cu cotiera). Tetierele Infinity maseaza gatul permitandu-ti intinderea in confort, pentru o relaxare adevarata. Mai mult decat atat, numarul total de jeturi poate ajunge pana la 61 de jeturi pentru hidroterapie, asigurand relaxare totala pentru tine si pentru familia ta. Castiga lupta cu stresul si rutina zilnica, si bucura-te de clipele de intimitate.

 

VX901

Completati formularul de mai jos si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp pentru a vi se oferi asistenta in achizitionarea acestui SPA. Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Comanda

Atunci cand spatiul este o problema, un spa mic este absolut neesar. Din fericire, la Cal Spas, mic nu inseamna totodata si lipsit de putere. 26 de jeturi sunt distribuite generos intre cele doua locuri despartite prin cotiere. Ambele locuri sunt dotate cu tetiere pentru un confort suplimentar.

Categorie: Supraterane
Dimensiuni: 183 x 183 x 76 cm
Capacitate: 492 litri
Masa proprie: 272 kg
Masa cu apa: 764 kg
Numar locuri: 2 persoane
Material cuva: Acril Basic
Panou digital: 6205
Sisteme siguranta: Nu
Pompe: 1 x 5 CP
Alimentare: 220 V
Numar jeturi: 26
Tipuri jeturi: 14 x Euro Less Eyeball (ELE)
11 x Micro Flow Directional - Six Spoke (mfc)
1 x Ozone Jet
Iluminare: Da - 12 V
Alta iluminare: Optional
Valve control aer: Nu
Valve apa: Nu
Filtru: Bio-Clean 50
Cascada: Optional
Blower: Nu
Fittinguri: 2 inch
Incalzitor electric: 2,5 kW
Tetiere: 2
Sistem audio: Nu
TV: Nu
Scurgere: Da
Tratare apa: Ozonator Cal Quest 1000
Panou spa: Cal Preferred
Structura spa: Lemn tratat
Tava spa: Standard
Acoperitoare: Basic
Garantie: 3 ani
 
TL TR BL BR